Slaapcoaching

Hoe kunnen we jou helpen?

The sleepcode

Deze aanpak is hands-on, ouder-aanwezig en kent zijn basis in de filosofie van de veilige hechting en geborgenheid. Lise begeleidt jou als ouder om een passende omgeving en omstandigheden te creëren waarbinnen slapen mogelijk wordt! Lise is van mening dat je jouw kind kan LEREN slapen in plaats van te TRAINEN om te slapen, slaap is een vaardigheid die moet groeien, biologisch en neurologisch. Het doel is jouw kleintje de fysieke en mentale ondersteuning en comfort te bieden die hij/zij nodig heeft om te leren slapen, met of zonder bijkomende hulp van jou als ouder. Als slaapcoach houdt Lise de biologische behoeften van uw kind en de cognitieve en fysieke ontwikkeling op de voorgrond, en bouwt aan de leeftijd aangepaste gezonde slaapgewoonten.

Praktisch: een slaapconsult biedt jou een gesprek van ongeveer 60 min, waarin Lise samen met jullie niet alleen zoekt naar een oplossing maar vooral naar het probleem! Na het gesprek ontvangen jullie ook nog informatie ivm infosheets passende voor de leeftijd van jouw kleintje. 1 week na het consult, wordt er contact opgenomen om te zien of er nog vragen zijn en hoe het ondertussen gaat.

Prijs: €95 voor het consult en opvolging week nadien. De betaling gebeurt achteraf via overschrijving.
Als mama van een baby van een paar maand oud, was ik verrast van de persoonlijke en warme aanpak. Ik voelde mij in alle opzichten gesteund en op handen gedragen. De parking vlak voor de deur is een echte meerwaarde!

I.V.

Kunnen we jou
helpen?

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. donderdag 9u-12u / 14u-18u
Vrijdag 9u-12u
Buiten deze uren op afspraak