2hands4kids Typen

Hoe kunnen we jou helpen?

2hands4kids is een typmethode waarbij verschillende leerkanalen aangesproken worden; visueel, auditief, motorisch-tactiel, geheugen, redeneren en voorstellingsvermogen.

Er wordt gebruik gemaakt van kleuren, afbeeldingen, verhalen, spelletjes,.. om op een speelse en kindvriendelijke manier blind te leren typen.

2hands4kids, beter bekend als de vernieuwde versie van de TypTienTwee-methode richt zich tot kinderen met en zonder leerzorgen vanaf 9 jaar.

Voor wie?

​Deze typmethode is geschikt voor kinderen met fijnmotorische problemen, dyspraxie, dyslexie als ook voor kinderen met autismespectrumstoornis. Zij hebben vaak een onregelmatig handschrift en schrijven trager. Daarom is het zinvol voor hen om te leren typen.

​Ook voor kinderen zonder leerzorgen wordt het gebruik van de computer steeds belangrijker en wordt het leren typen een must.

Praktisch?

2hands4kids bestaat uit 10 lessen van telkens 1 uur.
Dit kan zowel individueel als in groepjes van 2 tot 4 aangeboden worden.
Er worden thuisopdrachten voorzien, waarbij regelmatig oefenen vereist is.
Met gebruik van eigen laptop.

Tarieven?

  • Individueel: 345 euro voor 10 lessen + werkblaadjes
  • In groep: 235 euro voor 10 lessen + werkblaadjes

Als mama van een baby van een paar maand oud, was ik verrast van de persoonlijke en warme aanpak. Ik voelde mij in alle opzichten gesteund en op handen gedragen. De parking vlak voor de deur is een echte meerwaarde!

I.V.

Kunnen we jou
helpen?

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. donderdag 9u-12u / 14u-18u
Vrijdag 9u-12u
Buiten deze uren op afspraak